Τρέξιμο

Σύντομη περιγραφή διαδρομών:
Στο τρέξιμο οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις διαδρομές των 5χλμ και 15χλμ.

Η εκκίνηση του αγώνα 15 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στην Σκάλα με κατεύθυνση προς την Νετιά. Πριν την μαρίνα της Νετιάς οι συμμετέχοντες επιστρέφουν στην εκκίνηση στην Σκάλα και συνεχίζουν παραλιακά προς τον Γροίκο και αμέσως μετά στην παραλία της Πέτρας. Στη συνέχεια ανηφορίζουν για την χώρα της Πάτμου, την οποία και διασχίζουν μέσα από τα σοκάκια της και τέλος αφού κατηφορίσουν προς το σπήλαιο της Αποκάλυψης, επιστρέφουν στην Σκάλα.

Η εκκίνηση του αγώνα 5 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στην Σκάλα με κατεύθυνση προς τον Γροίκο. Η διαδρομή κινείται συνεχώς παραλιακά και λίγο πριν οι συμμετέχοντες μπουν στο Γρόικο κάνουν αναστροφή και επιστρέφουν στη Σκάλα από την ίδια διαδρομή.

Κολύμβηση:
Η συνολική περίμετρος της διαδρομής είναι 800 μέτρα. Οι αθλητές θα ξεκινήσουν από έξω, ανάμεσα από τις 2 κολώνες που οριοθετούν την έναρξη της διαδρομής, θα τρέξουν για να μπουν στην θάλασσα και θα ξεκινήσουν για την πρώτη σημαδούρα (κολυμπούν έχοντας πάντα αριστερά από τον ώμο τους τη σημαδούρα). Θα πραγματοποιήσουν συνολικά 2 γύρους (στροφές). Στην δεύτερη στροφή βγαίνουν προς τα έξω και καταλήγουν πάλι προς τις κολώνες, για τον τερματισμό τους.