Για την διευκόλυνση του κόσμου και την πιο άμεση μετάβαση του στο «ιερό» νησί των Δωδεκανήσων, η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει ειδικά δρομολόγια μέσω της Blue Star Ferries, ώστε όσοι παραβρεθούν στο «Patmos Revelation» να έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν με την ασφάλεια και την άνεση της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας της επιβατηγού ναυτιλίας. Με επιπλέον δρομολόγιο την Πέμπτη (29/6) στις 15:00, για την καλύτερη εξυπηρέτησή όλων, η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των συμμετεχόντων-αθλητών, καθώς και έκπτωση 30% στους συνοδούς τους και στα οχήματά τους σε όσους επισκεφτούν την διοργάνωση και το νησί από τις 26 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου.

Παράλληλα, άλλη μία σπουδαία ακτοπλοϊκή εταιρεία, όπως είναι η Dodekanisos Seaways, θα βρεθεί στο πλευρό της διοργάνωσης, προσφέροντας 30% έκπτωση στους συμμετέχοντες. Με δρομολόγια μεταξύ άλλων από και προς Λέρο, Κάλυμνο και Σάμο η εταιρεία θα ενισχύσει την τουριστική κίνηση του νησιού της Πάτμου.

Η διοργάνωση θα λάβει την υποστήριξη της Sixt rent a car, η οποία θα καλύψει με το στόλο της, τις ανάγκες της διοργάνωσης σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων, αλλά και όλων των επισκεπτών.

Η διοργάνωση έχει φροντίσει φυσικά και για τη διαμονή όσων συμμετάσχουν στο Patmos Revelation καθώς προσφέρονται ελκυστικά πακέτα με αρκετά προνόμια. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων σε θέματα δρομολογίων, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και διαμονών η VitaNTravel, το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης, είναι επί ποδός ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση για αθλητές και συνοδούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: http://vitantravel.gr/