Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεµεσού ΓΣΟ είναι η µεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, µε έξι διαφορετικές διαδροµές και τέσσερις παράλληλες εκδηλώσεις! 

 

Οι ΓΡΗΓΟΡΕΣ, ΕΠΙΠΕΔΕΣ και ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ διαδροµές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεµεσού ΓΣΟ προσφέρουν µία υψηλής ποιότητας δροµική εµπειρία σε χιλιάδες δροµείς. Η µορφολογία των διαδροµών και οι καιρικές συνθήκες δηµιουργούν τις τέλειες προϋποθέσεις για νέα προσωπικά ρεκόρ! Μια εξαιρετική επιλογή τόσο για πρωτάρηδες όσο και για έµπειρους δροµείς, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεµεσού ΓΣΟ, υπόσχεται για ακόµη µία φορά να κλέψει τις εντυπώσεις.

 

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ #RUNLIMASSOL

 

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεµεσού ΓΣΟ προσφέρει πολύ περισσότερα από µία δροµική εµπειρία. Η Κύπρος είναι ένα νησί µε πλούσια ιστορία και κουλτούρα 13,000 χρόνων. Ανακαλύψτε τα αρχαία βασίλεια της Αµαθούντας και του Κουρείου, δοκιµάστε τα διάσηµα κρασιά του νησιού, ζήστε την κοσµοπολίτικη και όλο ενέργεια νυχτερινή ζωή της Λεµεσού, απολαύστε την παραδοσιακή Κυπριακή κουζίνα και τρέξτε κατά µήκος της µακρύτερης ακτογραµµής στην Μεσόγειο.

 

Η εµπειρία του #runlimassol προσφέρει αξέχαστες συγκινήσεις για όλη την οικογένεια, είτε είναι δροµείς είτε όχι!

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.limassolmarathon.com

#runlimassol